ZTE (NCK Only)

Description


Service is Working from Monday to Friday. Is closed during weekends and holidays.

Service provides you: NCK, which will unlock your ZTE, if the counter is not blocked.

Check if the Counter is Blocked, before you order.

There is NO Verification and NO Refund, if code is not accepted by the phone. Do NOT send Videos for proof.

Do NOT order, if you do not agree with the terms above.


Sherbimi funksionon qe nga e Hena deri e Premte. Eshte i mbyllur fundjave dhe pushimet.

Sherbimi ju jep: NCK, i cili zhbllokon ZTE tuaj nqse i kane mbetur mundesi per te vendosur kodin.

Kontrolloni nese keni mundesi te mbetura per te vendosur kodin, para se te porosisni

NUK ka procedure kthim parash, nqse kodet nuk pranohen nga telefoni. Mos dergoni Video.

Mos porosisni, nqse nuk jeni dakord me kushtet e me siperme.

Information


Delivery Time: 1-3 Days

Bulk Orders Allowed: No

Submit To Verify Allowed: No

Order Cancel Allowed: No

Service Type: Server

Order Type: IMEI

Order Processing: Manual